top of page

Teleperformance Türkiye Yeni Lokasyonlar Açacak



İstanbul, Uşak, Trabzon, Antalya ve Balıkesir'deki lokasyonlarıyla faaliyetlerini sürdüren Teleperformance Türkiye, yeni lokasyonlar açmayı hedefliyor. Dünyanın 80 ülkesinde faaliyet gösteren Teleperformance Group çatısı altında çalışan Teleperformance Türkiye, çağrı merkezi tarafında sunduğu bütünleşik çok kanallı ve çok dilli hizmetlerin yanı sıra TLS Contact, LanguageLine Solutions ve Intelenet gibi satın almalarla vize işlemleri, telefon, video ya da yerinde tercüme hizmetleri sunuyor. İstanbul, Uşak, Trabzon, Antalya ve Balıkesir'deki lokasyonlarında 3 bin kişilik yetkin bir ekiple çağrı merkezi ve bütünleşik çözümler alanlarında hizmetler sunan şirket, 2019'da yeni yeni lokasyonlar açarak Türkiye'deki istihdam ağını güçlendirip, hizmetlerini yeni şehirlere genişletmeyi planlıyor. 


Hizmet Sunduğu Dillere Yenilerini Ekleyecek


Teleperformance Türkiye'nin son dört yılda yüzde 25'in üzerinde büyüme ortalamasına sahip olduğunu aktaran Teleperformance CEMEA Gelişen Pazarlardan Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Tolga Uçbağlar; 2018'i iki yeni lokasyon, 40 yeni marka ve gelirlerinde yüzde 30'un üzerinde artışla tamamladıklarını belirtiyor. Çalışan memnuniyetine ilişkin yaptıkları ölçümlemelerde 22 puanlık artış sağladıklarını dile getiren Uçbağlar, 2019 yılında hem teknolojik altyapılarına hem de yetkin insan kaynağına yatırım yapmayı sürdüreceklerini söylüyor. Uçbağlar, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Balıkesir'de bugüne kadar 9 milyon 500 bin TL yatırım yaptığımız çağrı merkezinde istihdam gücünü orta vadede bin kişiye çıkarma hedefimiz var. Halihazırda çok sayıda dilde hizmet sunan bölgesel bir mükemmeliyet merkeziyiz. Önümüzdeki süreçte hizmet sunduğumuz dillere yenilerini de ekleyerek yakın kıyı çözümlerimizle büyüyeceğiz."


Yapay Zekânın Dış Kaynak Sektöründe Yaygınlığının Artması Bekleniyor 


Yapay zekâ teknolojisinde, 2019'da beklenen gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaşan Uçbağlar, "Yapay zekânın çağrı merkezleri sektöründeki en önemli kullanım alanlarının başında chatbot'lar geliyor. Makine öğrenimi gibi yeni nesil teknolojiler için 2018 yılı emekleme dönemi oldu. 2019 bu teknolojilerin ayağa kalkıp, başlı başına birer hizmete dönüştüğü yıl olacaktır. Müşteri deneyimi yönetiminde etkinliğini arttırmak isteyen kuruluşların, bütünleşik çok kanallı bir stratejiye chatbot'ları dahil etmesi kaçınılmaz hale gelecek. Yeni yılla birlikte başta chatbot olmak üzere müşteri deneyimini bir adım ileri taşıyan yapay zekâ teknolojilerinin dış kaynak sektöründe yaygınlığının artmasını bekliyoruz" diyor. Uçbağlar, her gün yapılan rutin, tekrarlı ve değer yaratmayan işleri otomatize etmeye yarayan RPA teknolojisinin dijital çağın gelişen trendi olduğunu sözlerine ekliyor. 



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page